Cine este Xenu?

O sa va spunem o poveste. Stati comod? ok, atunci o sa incepem.

A fost o data ca niciodata (acum 75 milioane de ani, ca sa fim mai precisi) un conducator galactic extraterestru pe care-l chema Xenu. Xenu era seful tutror planetelor din partea asta a galaxiei, inclusiv Pamintul, care in zilele alea se numea Teegeeack.

Xenu Acuma, Xenu avea o problema. Toate cele 76 de planete pe care le controla, erau suprapopulate. Fiecare avea o medie de 178 de miliarde de oameni. El vroia sa scape de toata populatia in plus, si avea un plan.

Xenu a luat controlul absolut cu ajutorul renegatilor si a invins pe cei buni si pe Ofiterii Loiali. Apoi, cu ajutorul psihiatrilor, a chemat miliarde de oameni pentru ispectia impozitului pe venit, si cind oamenii veneau, le facea injectii cu alcol si glicol amestecate, ca sa-i paralizeze. Dupa care, ii punea in nave spatiale care aratau exact ca DC8urile (cu exceptia faptului ca aveau motoare de racheta in loc de motoare cu elice.

Aceste DC8uri spatiale au zburat pe Pamint, unde cei paralizati au fost stivuiti in jurul bazelor vulcanilor cu toate sutele lor de miliarde. Cind au terminat cu stivuirea, bombe cu hidrogen au fost lansate in vulcani. Xenu a detonat toate bombele simultan, si i-a omorit pe toti.

Ah, dar povestea nu se termina aici ! Din moment ce fiecare are un suflet (pe care in aceasta poveste, il vom numi "thetan") trebuiau pacalite sufletele sa nu vina inapoi ! Asa ca, in timp ce sutele de miliarde de suflete erau suflate in spatiu de vinturile nucleare, Xenu a pus custi elecronice care prindeau fiecare suflet in unde elecronice (undele electronice sint lipicioase, la fel ca hirtia de muste)

Dupa ce a capturat toate aceste suflete, le-a impachetat in cutii si le-a dus la niste cinematografe uriase. Acolo, toate sufletele au stat mai multe zile uitindu-se la filme speciale 3D care le spuneau cum ar trebui sa fie viata si multe alte lucruri care sa-i sminteasca. In aceste filme li se aratau lucruri false si li se spunea ca sint Dumnezeu, Diavolul si Cristos. In povestea noastra acest proces se cheama "implantare".

Cind s-au terminat filmele si sufletele au parasit cinematograful, ele au inceput sa se lipeasca impreuna, pentru ca vazusera acelasi film si credeau ca sint aceleasi persoane. Sufletele se conglomenau in grupuri de citeva mii. Si pentru ca erau doar citeva corpuri ramase in viata, ciorchinii de suflete le locuiau in comun.

Cit despre Xenu, Ofiterii Loiali in final l-au batut, si l-au incuiat intr-un munte pe una din planetele lui. El e tinut acolo de un cimp de forta alimentat de o baterie eterna, si mai traieste si azi.

Asta este finalul povestii. Si asa se face ca astazi toata lumea e plina de ciorchini de suflete numiti "thetani corporali". Si daca vrem sa devenim un suflet liber, trebuia sa indepartam toti acesti "thetani corporali" si ca sa facem asta trebuie sa platim bani grei. Iar singurul motiv pentru care lumea crede in Dumnezeu si Isus Cristos este pentru ca thetanii lor corporali au vazut asta in filme acum 75 de milioane de ani.

E, ce credeti de povestea mea ?

HVA? Cum? Credeti ca este o poveste idioata?

Asa credem si noi. Totusi, aceasta poveste este credinta centrala in religia numita Scientologie.* Daca lumea ar stii povestea asta, majoritatea oamenilor nu s-ar interesa de aceasta religie. Aceasta poveste va este spusa doar atunci cind atingeti un nivel secret numit OT III. Dupa aceea ar trebui sa puteti comunica telepatic cu acesti thetani corporali ca sa-i faceti sa plece. Trebuie sa platiti o caruta de bani ca sa atingeti acest nivel si sa faceti asta (sau trebuie sa munciti din greu pentru organizatie pe niste salarii mizere timp de multi ani de zile).

V-am spus aceasta poveste ca un avertisment. Daca vreodata ajungeti sa fiti implicati in Scientologie, am vrea sa o faceti cu ochii larg deschisi si pe deplin constienti de genu de material pe care il contine.

OT3 in Hubbard's handwriting Majoritatea Scientologistilor care lucreaza in centrele lor de Dianetica* si asa numitele "Biserici" Scientologice nu cunosc aceasta poveste din moment ce nu li se permite s-o afle pina nu ating nivelele secrete "superioare" ale Scientologiei. E posibil sa le ia multi ani ca sa atinga acest nivel, daca il vor atinge vreodata. Cei care il cunosc sint fortati sa-l pastreze secret si sa nu-l spuna membrilor noi care se inscriu in Scientologie.
O parte a primei pagini a documentului secret OT III in manuscrisul lui Ron L. Hubbard

Acum ca ati citit asta, le cunoasteti marele secret. Nu ne lasati sa va oprim de la a va inscrie, totusi.

* Dianetica si Scientologia sint marci inregistrate ale Centrului Tehnologiei Religioase. Acest document nu are nimic de-a face cu aceasta organizatie, in nici un mod.


Acest document v-a fost oferit de:
Operation Clambake