Kuka on Xenu?

Aion kertoa teille nyt tarinan. Istutteko mukavasti. Hyvä, sitten voin aloittaa.

Olipa kerran (täsmällisesti ottaen 75 miljoonaa vuotta sitten) Galaktinen hallitsija nimeltä Xenu. Xenu oli vastuussa kaikista planeetoista tässä galaksin nurkassa mukaan luettuna oma planeettamme Maa, paitsi että tuohon aikaan sitä tosin kutsuttiin nimellä Teegeeack.

Xenu the alien ruler Nyt Xenulla oli kuitenkin ongelma. Kaikilla 76 planeetalla oli aivan liikaa ihmisiä. Väkilukujen keskiarvo oli 178 miljardia. Xenu halusi päästä eroon tästä ylikansoituksesta, joten hän laati suunnitelman.

Xenu teki ensiksi vallankumouksen käyttäen hyväksi kapinallisia taistelussaan hyviä ihmisiä ja Uskollisia Upseereja vastaan ja sai kuin saikin täydellisen vallan käsiinsä. Tämän jälkeen hän kutsui käyttäen hyväksi psykologeja miljardeja ihmisiä tuloverotarkastukseen, missä näille annettiin ruiskeena alkoholin ja glykolin sekoitusta, mistä oli seurauksena halvaantuminen. Sitten heidät laitettiin lentokoneisiin, jotka olivat aivan DC8:n näköisiä (paitsi, että niissä oli rakettimoottorit propellien tilalla).

Nämä DC8-koneet lensivät sitten Maahan, missä halvaantuneet ihmiset sijoitettiin tulivuorten sisuksiin. Lastauksen päätyttyä H-pommit laskettiin tulivuoriin. Sitten Xenu laukaisi kaikki H-pommit samaan aikaan ja kaikki kuolivat.

Tarina ei kuitenkaan pääty tähän. Koska jokaisella on sielu (thetan tässä tarinassa), täytyi kuitenkin suorittaa hämäys, jolla näitä sieluja estettiin tulemasta takaisin. Siis, sillä aikaa kun sadat miljardit sielut lentelivät ympäriinsä ydin-tuulten mukana, Xenulla oli sähköisiä ansoja jotka vangitsivat sielut sähköisiin säteisiin (sähköiset säteet olivat yhtä tahmaisia kuin kärpäspaperi).

Sen jälkeen kun hän oli kaapannut kaikki nämä sielut, hän pakkasi heidät laatikoihin ja kuljetti muutamaan jättimäiseen elokuvateatteriin. Kaikkien sielujen täytyi päivien ja taas päivien ajan katsella erityistä 3D-elekuvaa, joka kertoi heille millaista elämän tulisi olla ja samalla myös monia hämääviä asioita. Tässä elokuvassa heille näytettiin valheellisia kuvia ja kerrottiin että Jumala, Paholainen ja Kristus oli olemassa. Tässä tarinassa tätä kutsutaan "impletoinniksi"

Kun filmi loppui ja sielut lähtivät teatterista, ne alkoivat kerääntyä yhteen, koska ne olivat olleet samassa filmissä ja siten kuvittelivat olevansa sama ihminen. Ne alkoivat klusteroitua muutaman tuhannen theetanin joukoksi. Koske eläviä kehoja oli jäljellä myös vain muutamia tuhansia, sielut säilyttivät klusteroituneen olomuotonsa ja asuttivat nämä kehot.

Entä miten kävi Xenulle? Luotettavat Upseerit syrjäyttivät hänet lopulta ja lukitsivat hänet vuoreen yhdelle planeetoista, jossa häntä vartioi yhä tänäkin päivänä ikuisella voimalähteellä varustettu voimakenttä.

Tämä on tarinan loppu. Ja niin yhä tänä päivänä jokaisella on koho täynnä näitä klusteroituja sieluja (keho-theetaneita). Ja jos haluamme tulla vapaaksi sieluksi, meidän täytyy poistaa kaikki nämä keho-theetanit ja maksaa hyvin paljon rahaa sen tekemiseen. Ja ainoa syy miksi ihmiset uskovat Jumalaan ja Kristukseen on se, että nämä olivat filmissä, jonka theetanit näkivät 75 miljoonaa vuotta sitten.

Mitä ajattelet tarinasta?

MITÄ? Sinusta se oli tyhmä tarina?

No, niin meistäkin! Valitettavasti tämä tarina on lahkon nimeltä Skientologia perusoppi. Jos ihmiset tietäisivät siitä, he eivät koskaan sekaantuisi koko touhuun. Tämä tarina kerrotaan sinulle, kun saavutat yhden heidän salaisista tasoistaan (nimeltään OT3). Sen jälkeen sinun oletetaan kommunikoivan telepaattisesti näiden keho-theetanien kanssa, jotta nämä jättäisivät kehosi. Tästä täytyy maksaa hyvin runsaasti rahaa tai vaihtoisesti työskennellä ankarasti organisaation hyväksi naurettavan pienellä palkallavuosien ajan.

Olemme kertomassa tätä tarinaa varoituksena. Jos joudut tekemisiin skientologian kanssa, haluaisimme sinun tekevän sen tietoisena materiaalista, johon tulet törmäämään.

OT3 in Hubbard's handwriting Suurin osa skientologeista, jotka työskentelevät Dianetiikka-keskuksissa ja niin kutsutuissa "Skientologia-kirkoissa" ei tiedä tästä tarinasta, koska heidän ei sallita kuulevan sitä ennen kuin he saavuttavat skientologian salaiset "ylemmät" tasot, Se voi viedä heiltä vuosia, mikäli heille koskaan avautuu mahdollisuutta saavuttaa tätä tasoa. Ne, jotka tuntevat sen, eivät saa kertoa sitä niille ihmisille, jotka ovat liittymässä skientologiaan.
Tämä on osa Hubbardin käsinkirjoittamasta salaisesta OT3-dokumentista

Nyt kun olet lukenut tämän, tiedät heidän suuren salaisuutensa. Älä anna heidän kauniiden ja täysin valheellisten puheidensa hämätä itseäsi liittymään heidän jäsenekseen.

* Dianetiikka ja Skientologia ovat Religious Technology Centerin tuotemerkkejä. Tämä dokumentti ei ole missään tekemisissä kyseisten organisaatioiden kanssa.


Brought to you by:
Operation Clambake