A Xenu röpirat


Kicsoda Xenu?

Elmesélek egy történetet. Kényelmesen elhelyezkedtél? Jól van, akkor kezdem.

Egyszer volt, hol nem volt (hogy pontosabbak legyünk, 75 millió éve), volt egyszer egy idegen galaktikus uralkodó, akit Xenu-nak hívtak. Xenu gondjaira volt bízva a galaxis ezen részének összes bolygója, a mi bolygónkkal, a Földdel együtt, amit azokban az időkben Teegeeack-nek hívtak.

Xenu, az idegen uralkodó Xenu-nak volt egy problémája. Az általa irányított 76 bolygó mindegyike túlnépesedett. Minden bolygón átlagosan 178 milliárd ember élt. A túlnépesedéstől meg akart szabadulni, ezért volt egy terve.

Xenu teljesen átvette a hatalmat hitehagyottak segítségével, hogy megdöntse a jó embereket és a Hűséges Hivatalt. Aztán pszichiáterek segítségével emberek millióit hivatta be jövedelem adó vizsgálatra, ahol helyette alkohol-glikol injekciót kaptak, ami megbénította őket. Aztán olyan űrrepülőkre rakták őket, amik pontosan úgy néztek ki, mint a DC8-asok (csak nem légcsavarok voltak rajtuk, hanem rakétahajtóművek).


Ezek a DC8-as űrrepülők aztán elrepültek a Föld bolygóra, ahol a megbénított emberek milliárdjait halmokba rakták a vulkánok lábai körül. Amikor ezzel végeztek, akkor hidrogénbombákat eresztettek a vulkánokba. Xenu ekkor az összes hidrogénbombát egyszerre felrobbantotta, és mindenki meghalt.

De a történetnek még nincs vége. Mivel mindenkinek van lelke (amit "thetán"-nak nevezünk ebben a történetben) ezért rá kell szedni a lelkeket, hogy ne jöjjenek vissza megint. Ezért, amíg a lelkek száz milliárdjait fújta a nukleáris szél körös-körül, ő speciális elektronikus csapdáival foglyul ejtette az összes lelket elektonikus nyalábokba (az elektronikus sugarak ragadósak voltak, mint a légypapír).

Miután az összes lelket elkapta, dobozokba rakta őket és néhány óriási moziba vitte őket. Ott aztán minden léleknek napokat kellett eltöltenie speciális 3-dimenziós mozgóképek nézésével, amik azt mondták nekik, hogy az életnek milyennek kellene lennie, és más zavaró dolgokat. Ebben a filmben hamis képeket mutattak nekik, és azt mondták, hogy ezek Isten, a Gonosz és Jézus. A történetben ezt az eljárást "implantálás"-nak hívjuk.

Amikor a film véget ért és a lelkek elhagyták a mozikat, ezek a lelkek elkezdtek összeragadni, mert mindannyian ugyanazt a filmet látták, s ezért azt hitték, ők ugyanazok az emberek. Néhány ezres csoportokba rendeződtek. Mivel csak néhány élő test maradt meg, csoportokban maradtak, és megszállták ezeket a testeket.

Ami Xenu-t illeti, a Hűséges Hivatalnok-ok végül megdöntötték és elzárták az egyik bolygón levő hegybe. Egy erő-mező tartja fogva, amit egy örökké tartó elem működtet, és Xenu még ma is életben van.

Ez a történet vége. Szóval manapság mindenki tele van ezekkel a lélek csoportokkal, amit "body thetan"-oknak hívnak. És ha mi szabadok akarunk lenni, akkor el kell távolítanunk ezeket a "body thetan"-okat és sok pénzt kell fizetnünk ezért. És az emberek pusztán azért hisznek Istenben és Jézusban, mert ez benne volt abban a filmben, amit a body thetan-ok láttak 75 millió évvel ezelőtt.

Nos, mit gondolsz erről a történetről?

Micsoda? Hogy ez egy buta történet?

Nos, mi is így vélekedünk. Noha, ez a történet a magja azon vallás hitének, amit Szcientológia*-ként ismerünk. Ha az emberek tudnának erről a történetről, akkor a legtöbb ember soha nem sodródna bele. Ez a történetet akkor mondják el neked, amikor eléred az egyik titkos szintjüket, amit OT III-nak hívnak. Ez után elvileg képes vagy telepatikusan kommunikálni ezekkel a "body thetan"-okkal, hogy elmenjenek. Egy csomó pénzt kell fizetnek, hogy elérd ezt a szintet és így tegyél (vagy nagyon kemények kell dolgoznod a szervezetnek roppant alacsony fizetésért éveken át).

Ezt a történetet mint figyelmeztetést mondjuk el neked. Ha csatlakozol a szcientológiához, szeretnénk, ha ezt nyitott szemekkel tennéd meg, tudatában annak, hogy miféle anyagokat tartalmaz.

OT3 Hubbard kézírásával A legtöbb szcientológus, aki a Dianetika* központban és az úgynevezett Szcientológia Egyház Missziójában dolgozik, nem tud erről a történetről, mivel addig nem hallhatják, amíg el nem érik a titkos "felsőbb" szintjeit a szcientológiának. Sok év eltelhet míg elérik ezt a szinten, ha egyáltalán valaha is elérik. Azokat, akik ismerik ezt a történetet kényszerítik, hogy titokként kezeljék azt, és ne beszéljenek róla a szcientológiához csatlakozóknak.
Részlet a titkos OT III dokumentum első oldaláról, L. Ron Hubbard saját kézírásával

Most, hogy ezt elolvastad, tudod a nagy titkukat. Ne hagyd, hogy félrevezessenek - ne csatlakozz hozzájuk!

* A dianetika és szcientológia szavak a Religious Technology Centre védjegyei. Ennek a dokumentumnak semmi köze ehhez a szervezethez.