Wie is Xenu?

Ik ga je een verhaal vertellen. Zit je gemakkelijk? Goed, dan begin ik.

Er was eens (75 miljoen jaar geleden, om meer precies te zijn) een buitenaardse galactische leider, genaamd Xenu. Xenu was de baas over alle planeten in dit gedeelte van de melkweg, inclusief onze eigen planeet, de Aarde, die toen Teegeeack heette.

Xenu the alien ruler Xenu had een probleem. Alle 76 planeten waarover hij regeerde waren overbevolkt. Elke planeet werd bewoond door gemiddeld 178 miljard mensen. Hij wilde van al die overbevolking af, en dus bedacht hij een euvel plan.

Xenu vestigde zijn dictatuur met de hulp van huurlingen om de goede mensen en Loyale Officiers te verlaan. Vervolgens riep hij, met behulp van psychiaters, miljarden mensen op voor inkomstenbelastingsinspectie. In plaats van belastingsinspectie kregen ze injecties met een mengsel van alcohol en glycol om hen te verlammen. Daarna werden ze ingescheept in ruimteschepen die sprekend op DC8 vliegtuigen leken (alleen hadden ze raketmotoren inplaats van propellors).

Deze DC8 ruimteschepen vlogen toen naar de planeet Aarde waar de honderden miljarden verlamde mensen opgestapeld met werden rond de hellingen van vulkanen. Toen ze klaar waren met het opstapelen, lieten ze waterstofbommen zakken in de kraters van de vulkanen. Xenu liet alle waterstofbommen tegelijk afgaan en iedereen stierf.

Het verhaal eindigt hier echter niet. Omdat iedereen een ziel heeft ('thetan' genoemd in dit verhaal), was er een truuk voor nodig om zielen ertoe te brengen niet terug te keren. Dus, terwijl er honderden miljarden zielen rondgeblazen werden door de nucleaire stormen, had hij speciale electronische vallen, die alle zielen vingen met electronische stralen (de electronische stralen waren kleverig als vliegenpapier.)

Nadat hij alle zielen gevangen had, en ze allemaal in kisten verpakt waren, werden ze naar enorme bioscopen gebracht. Daar moesten de zielen dagen doorbrengen met het kijken naar speciale 3D films die ze vertelden hoe het leven moest zijn en een heleboel verwarrende dingen. In de films werden valse beelden getoond en werd verteld dat die God, de Duivel en Christus zijn. In het verhaal wordt dit 'implanteren' genoemd.

Toen de films afgelopen waren en de zielen de bioscoop verlieten, begonnen deze zielen samen te plakken, omdat sinds ze allemaal dezelfde film hadden gezien, ze dachten dat ze een en dezelfde persoon waren. Ze kleefden samen in groepen van enkele duizenden. Omdat er nog maar weinig levende lichamen over waren, bleven ze bestaan als groepen en woonden in deze lichamen.

Wat Xenu betreft, de Loyale Officiers wisten uiteindelijk zijn regering omver te werpen, en ze zetten hem gevangen binnen in een berg op een van de planeten. Een krachtveld, gevoed door een eeuwige batterij houdt hem daar vast, en Xenu is daar nog steeds in leven.

Dat is het einde van het verhaal. En dus is heden ten dage iedereen vol groepen van zielen, die 'body thetans' (lichaams-thetanen) heten. Wanneer wij een vrije ziel willen worden, dan moeten we al die 'body-thetans' verwijderen, en veel geld betalen om dat te doen. En de enige reden dat mensen in God en Christus geloven, is omdat het in de film voorkwam die hun body thetans gezien hebben.

Welnu, wat dacht je van dat verhaal?

Wat? Je vond het maar een stom verhaal?

Dat vinden wij ook. Echter, dit verhaal is de kern van het geloof in de religie die bekend staat als Scientology.* Als mensen zouden weten over dit verhaal, zouden de meesten er nooit in betrokken raken. Dit verhaal wordt je verteld wanneer je een van de geheime niveaus genaamd OT III bereikt. Daarna word je geacht om telepatisch te communiceren met deze body thetans om ze ertoe te brengen weg te gaan. Je moet een heleboel geld betalen om op dit niveau te komen (of je moet heel hard werken voor de organisatie tegen een erg laag salaris gedurende vele jaren).

We vertellen je dit verhaal als een waarschuwing. Als je betrokken raakt bij Scientology zouden we graag willen dat je dat doet met open ogen volledig bewust van wat voor soort materiaal het bevat.

OT3 in Hubbard's handwriting De meeste van de Scientologen die in hun Dianetics* centra en zogenaamde 'Kerk' van Scientology werken, kennen dit verhaal niet, omdat het hun verboden is om het te horen voordat ze de 'hogere' niveaus van Scientology bereiken, als ze dat al ooit doen. Degenen die het weten worden gedwongen om het geheim te houden en er niet over te vertellen aan mensen die lid worden van Scientology.
Gedeelte van de eerste bladzijde van het geheime OT III document in Hubbard's eigen handschrift

.Nu je dit gelezen hebt, ken je hun grote geheim. Laat je echter niet door ons tegenhouden om lid te worden.

*Dianetics en Scientology zijn handelsmerken van Religious Technology Centre. Dit document is niet verbonden met die organisatie op wat voor manier dan ook.


Brought to you by:
Operation Clambake