Hvem Er Xenu?

Jeg skal nå fortelle en historie. Sitter du komfortabelt? Fint, da begynner jeg.

Det var en gang (75 millioner år siden for å være nøyaktig) i en fjern galakse en hersker som het Xenu. Xenu hersket over alle planetene i denne delen av galaksen, deriblant vår egen planet jorden, men den gang ble jorden kalt Teegeeack.

Xenu the alien ruler Xenu hadde et problem. Alle 76 planetene han kontrollerte var overbefolket. Hver av dem hadde en gjennomsnittlig befolkning på 178 milliarder beboere. Men han hadde en plan for å løse problemet

Xenu tok fullstendig kontroll ved hjelp av overløpere for å beseire de gode og de såkalte Lojale Offiserer. Ved hjelp av psykiatere kalte han inn milliarder av folket for å inspisere skatten deres, men isteden ble de gitt injeksjoner med en blanding alkohol og glykol som paralyserte dem. De ble så plassert i romskip som av utseende var identiske med det vi kjenner som DC8 fly (bortsett fra at de hadde rakettmotorer isteden for propeller).

Disse DC8 romskipene fløy til jorden hvor det paralyserte folket ble stablet rundt flere forskjellige vulkaner. Når de var ferdig med å stable dem senket de hydrogenbomber ned i vulkanene. Xenu detonerte så bombene samtidig og alle ble drept.

Men historien ender ikke der. Siden alle har en sjel (kalles "thetan" i denne historien) måtte disse lures slik at de ikke kom tilbake. Så mens hundrevis av milliarder av thetan sjeler blåste rundt i atomvinden, hadde Xenu satt opp spesiallagde elektroniske feller som fanget sjelene i elektroniske stråler (de elektroniske strålene var klebrige som fluepapir).

Etter å ha fanget alle sjelene pakket han dem i bokser og fraktet disse til noen få store kinoer. Der måtte alle sjelene tilbringe flere dager mens de ble vist spesiallagde tredimensjonale filmer som fortalte dem hva livet handlet om og mange forvirrende ting. I filmen ble de vist falske bilder og fortalt at de var Gud, Djevelen og Kristus. I denne historien er dette kalt "innplanting".

Når filmene var over og sjelene forlot kinoen startet de å klenge seg sammen, for siden de hadde sett de samme filmene trodde de at de var samme person. De klynget seg sammen i grupper av noen få tusen. Siden det bare var noen får levende kropper igjen fortsatte de å klynge seg sammen og befolket så disse kroppene.

Xenu ble senere styrtet av de Lojale Offiserer og sperret inne i et fjell. Han holdes av et kraftfelt som er drevet av et evigvarende batteri. Xenu er fremdeles i livet den dag i dag.

Det var slutten på historien. I dag er vi alle fulle av disse klyngene med sjeler kalt "kropps thetaner". Og for at vi skal kunne bli frie sjeler selv må vi fjerne alle "kropps thetanene" og det er veldig dyrt. Den eneste grunnen til at noen av oss tror på Gud og Kristus og slikt er fordi det var en film som våre kropps thetaner så for 75 millioner år siden.

Vel, hva synes du om denne historien?

HVA? Synes du det var en tåpelig historie?

Vel, det synes egentlig vi og. Beklageligvis er denne tåpelige historien kjernen i en religion som er kjent under navnet Scientologi.* Hvis folk på forhånd visste om denne historien ville de fleste aldri blitt involvert i den. Denne historien blir fortalt først når man når det hemmelige nivået kalt OT III. Etter dette påstås det at man bare gjennom telepatisk kontakt kan drive kropps thetanene ut. Du må betale enorme summer for å nå dette nivået og for å drive kropps thetanene ut (eller du kan jobbe veldig hardt i "kirken" for ekstremt lav lønn i mange år).

Vi forteller deg denne historien som en advarsel. Hvis du ønsker å bli involvert i Scientologien håper vi at du gjør det med åpne øyne og i full bevissthet for hva slags materiale den inneholder. Mange mennesker var ikke så heldige at de fikk vite dette.

OT3 in Hubbard's handwriting De fleste scientologer som er med i den såkalte "Scientologi-kirken" kjenner ikke noe til denne historien, siden de ikke blir fortalt den før de når de "øvre" nivåer. Og det kan ta dem mange år, hvis de i det hele tatt kommer så langt. De som kjenner den tvinges til å holde det hemmelig og ikke fortelle det til noen.
Del av den første siden av de hemmelige OT III dokumentene, orginal utgave håndskrevet av L. Ron Hubbards selv.

Nå har du lest dette og kjenner deres store hemmelighet. Men la oss nå for all del ikke ta fra deg lysten til å melde deg inn...

* "Dianetikk" og "Scientologi" er registrerte varemerker tilhørende Religious Technology Centre i USA. Dette dokumentet er ikke tilknyttet den organisasjonen på noen som helst måte.


Brought to you by:
Operation Clambake